Tietoja minusta

Oma kuva
Keskusteluja, hulluttelua, maailman ihmeellisyyttä, kaiken maailman omia pikku projekteja ja miehiä rakastava humanistityttö. En usko valmiiksi kuljettujen polkujen paremmuuteen, vaan haluan olla avarakatseinen. Tällä hetkellä testailen, onko minusta aikuiselämään, ja kuinka voisin luoda siitä omanlaiseni. Etsin lisärohkeutta, itseäni, hupsuja ihmisiä ja omia juttuja. Haaveilen itseni kehittämisestä, leppoisista illoista ihanien ihmisten keskellä ja siitä, että erotan omat unelmani muiden unelmista.

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Mayday, mayday

...tai jotakin, noin siskoseni käski minun kirjoittaa. Rakas koneeni Lenni (kyllä, nimesin sen merkin mukaan ihan tässä vastikään. Kyllähän kuolevalla koneella pitää nimi olla) on hajonnut, enkä ole kykenevä kirjoittamaan blogiani! Kiikutin sen muutama päivä sitten tietokonetohtori J:lle, joka taidokkaasti sai pelastettua siitä mm. valokuvat, ja saipa vielä liikkeenkin ottamaan sen huoltoon takuun umpeutumisesta huolimatta. Mutta siis olen toisten koneiden varassa, enkä siten voi pitkiä selostuksia kirjoittaa. Toivottavasti teidän rakkaiden lukijoideni elämä ei tunnu kovin tyhjältä ilman toinen toistaan jännittävimpiä päivityksiä. Nytkin olisi kirjoitettavaa, mm. kielimuurihavainnoista ja ensimmäisestä riidasta (DYMDYMDYM, jännitysmusiikkia) tai "riidasta", miten sen nyt ottaa. Pitäisikö dramaattiseesti sanoa, että niistä selittäminen jatkuu seuraavassa päivityksessä...

Eniveisseli oon tässä varsin hyväntuulinen ja kohta lähdössä kohti Jyväskylää. Jeij, toivottavasti hyvä fiilis säilyy, eivätkä kummini lapset revi hermojani riekaleiksi.

 Sii juu sam dei, saa mulle soitella tai kirjotella viestejä tarpeen tullen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti