Tietoja minusta

Oma kuva
Keskusteluja, hulluttelua, maailman ihmeellisyyttä, kaiken maailman omia pikku projekteja ja miehiä rakastava humanistityttö. En usko valmiiksi kuljettujen polkujen paremmuuteen, vaan haluan olla avarakatseinen. Tällä hetkellä testailen, onko minusta aikuiselämään, ja kuinka voisin luoda siitä omanlaiseni. Etsin lisärohkeutta, itseäni, hupsuja ihmisiä ja omia juttuja. Haaveilen itseni kehittämisestä, leppoisista illoista ihanien ihmisten keskellä ja siitä, että erotan omat unelmani muiden unelmista.

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Operaatio Pullo


Iloksenne aion käyttää hyväkseni (vielä pienen hetken hallussani olevan) lainakoneen parhainta ominaisuutta (ominaisuus on kyllä väärä sana, mutta onko ohjelma tai sovellus sen oikeampi?): Painttia! Tässäpä kyseisellä mainiolla ohjelmalla tehty sarjakuva, ollos hööli! Tiedän olevani kuvataiteellisesti ja verbaalisesti lahjakas, mutta älkää turhaan kadehtiko kykyjäni.... :') Havaitsin kyllä, että sarjakuva sisältää muutamia kirjoitus-, viittaus-, yms. virheitä, mutta koska niitä olisi niin pirun vaikea alkaa tuolla ohjelmalla korjaamaan, niin olkaa kilttejä ja älkää kiinnittäko niihin huomiota, thäänkkss.

Tarina on suht tosi, vaikka yksityisyyden nimissä en tietenkään kerro, kenen elämään se perustuu, kröhöm.









2 kommenttia:

  1. :D

    Aivan ihastuttava! Ja miten hyvin piirretty, ei se mulla noin hyvin tuo ohjelma piirrä :(

    Ja olen oikeasti kuullut, että jos rasvaton maito -purkin antaa pitkään yli viimeinen käyttöpäivä -päivän olla, niin siitä purkista suurin osa on pelkkää "vettä". Olisin halunnut kokeilla sitä, mutta en ole saanut siihen lupaa jääkaapin toiselta käyttäjältä... se olisi kuulemma ihan järjetöntä (minusta niin hieno kemiallinen koe!) Q

    VastaaPoista